Gå direkt till innehåll
40 år av värde i alla delar!

Pressmeddelande -

40 år av värde i alla delar!

Vi fyller år!

I år firar vi på Teknikprodukter 40 år av värde i alla delar! Det har varit en lång men otroligt spännande resa fylld med utveckling, tillväxt och en otrolig produktportfölj.

Under de senaste fyra decennierna har vi inte bara vuxit som företag utan även utvecklat ett starkt erbjudande där kunskap, service och engagemang ligger till grund för allt vi gör. Det är tack vare ert stöd och förtroende som vi har kunnat fortsätta vår framgångsresa.

För att fira denna stora milstolpe kommer vi under året att bjuda in er alla att följa med på en resa i tiden, där ni kommer få olika inblickar i företagets historia, framgångar och mycket mer! Det blir ett år av fest helt enkelt och vi ser fram emot att få dela detta med er.

Som en symbol för vårt jubileum har vi även tagit fram en särskild jubileumslogga för att lyfta fram vårt stora firande.

Vi är tacksamma för det stöd och förtroende ni har visat oss genom åren och vi vill nu bjuda in er att fira detta fantastiska tillfälle tillsammans med oss!

Ämnen

Regioner


Teknikprodukter arbetar med lösningar inom Tätning, Friktion och Kraftöverföring. Tillsammans med våra produkter levererar vi alltid ett antal stående mervärden i form av t.ex. marknadens bästa rådgivning, engagemang och service.

Kontakter

Per Alfredsson

Per Alfredsson

Presskontakt VD & Försäljningschef Försäljning & Marknad 031-742 53 08