Gå direkt till innehåll
Nu vi söker vi en Teknisk Säljare till Huskvarna

Nyhet -

Nu vi söker vi en Teknisk Säljare till Huskvarna

Har du kompetens inom teknik, trivs med frihet under ansvar samt att driva processer framåt? Vill du arbeta på ett företag som präglas av god värdegrund, familjär kultur och utveckling? Om du tycker detta låter intressant och spännande kanske du är vår nya kollega i rollen som teknisk säljare!

I den här rollen som Teknisk Säljare kommer du arbeta i nära relation med kunder genom att både vidareutveckla och bibehålla befintliga affärsrelationer samt skapa nya med potentiella kunder. Du kommer ha hand om det geografiska ansvarsområdet vi kallar region öst. Detta område innefattar Småland, Blekinge, Östergötland, Södermanland och Stockholm. Du kommer utgå från vårt kontor i Huskvarna.

Nu söker vi dig som gärna har tidigare erfarenhet av B2B-försäljning och kunnighet från den tillverkande industrin. Du är målinriktad, resultatdriven och strukturerad samt har en god IT-förståelse och kan svenska och engelska i tal och skrift. Din sociala kompetens och förmåga till att skapa förtroende i dina möten och relationer kommer vara avgörande i denna roll.

Tjänsten kräver att du har B-körkort samt ett gott tålamod och långsiktighet då du kommer arbeta i långa säljcykler. Eftersom du själv kommer planera ditt arbete krävs det också att du är disciplinerad och har en hög arbetsmoral.

Anställningsomfattning
Tillsvidare

Anställningsform
Heltid

Placeringsort är på vårt kontor i Huskvarna. 

Läs mer och ansök här!

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Per Alfredsson

Per Alfredsson

Presskontakt VD & Försäljningschef Försäljning & Marknad 031-742 53 08

Relaterat innehåll

40 år av värde i alla delar!

40 år av värde i alla delar!

I år firar vi på Teknikprodukter 40 år av värde i alla delar! Det har varit en lång men otroligt spännande resa fylld med utveckling, tillväxt och en otrolig produktportfölj.

Black Friday blir Green Friday!

Black Friday blir Green Friday!

I stället för att dras med i köpfesten strävar vi efter att skapa långsiktigt hållbara och energieffektiva lösningar för våra kunder. Black Friday är för oss en chans att göra något extraordinärt. Därför kommer vi att donera 5% av fredagens omsättning till Världsnaturfonden, ett steg mot att bevara regnskogen och stödja hållbara initiativ globalt.

Möt västra Sveriges nya försäljningsstjärna

Möt västra Sveriges nya försäljningsstjärna

Låt oss välkomna Jim Olsson, vårt senaste tillskott inom försäljning hos Teknikprodukter. I dagens personalpresentation får du chansen att lära känna Jim lite bättre - vår nya säljare som kommer att fokusera på distrikt väst. Jim är en erfaren säljare med gedigen bakgrund inom produktionsbranschen. Det gör att han kommer tillföra ett stort värde för oss och våra kunder.

Möt Mattias: Vår säljare i norr

Möt Mattias: Vår säljare i norr

Dyk in i Teknikprodukter med Mattias Pettersson. I dagens personalpresentation får du möjligheten att lära känna Mattias, vår säljare i norr. En entusiastisk lagspelare som brinner för att lösa kunders utmaningar.

Utforska Teknikprodukter med Fredric!

Utforska Teknikprodukter med Fredric!

Upplev Teknikprodukter genom Fredric Tryggs ögon! I dagens personalpresentation får du chansen att lära känna Fredric, försäljningschef hos Teknikprodukter. En passionerad teamplayer med ett genuint intresse för försäljning och att hjälpa våra säljare att bli sitt allra bästa jag.