Gå direkt till innehåll
Välkommen Mathias Lundgren till Teknikprodukter!

Nyhet -

Välkommen Mathias Lundgren till Teknikprodukter!

Vi är glada att kunna presentera vårt nyaste tillskott i försäljningsteamet: Mathias Lundgren! Mathias kommer att vara ansvarig för distrikt Mitt och utgår från vårt kontor i Sundsvall.

Med en gedigen bakgrund inom branschen är Mathias en erfaren säljare som vi är stolta över att ha med i laget. Han är känd för sin lugna och metodiska approach och har alltid som mål att hitta de bästa lösningarna för både våra kunder och Teknikprodukter som företag.

Men det är inte bara affärer som gäller för Mathias. När han inte är upptagen med att resa runt till våra kunder hittar du honom oftast med familjen eller ute på någon fisketur. Och om vädret tillåter, kanske även på golfbanan.

Vill du lära känna Mathias bättre? Kolla in intervjun med honom längre ner.

Välkommen till teamet, Mathias! Vi ser fram emot att skapa många framgångar tillsammans.

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Per Alfredsson

Per Alfredsson

Presskontakt VD & Försäljningschef Försäljning & Marknad 031-742 53 08

Relaterat innehåll

40 år av värde i alla delar!

40 år av värde i alla delar!

I år firar vi på Teknikprodukter 40 år av värde i alla delar! Det har varit en lång men otroligt spännande resa fylld med utveckling, tillväxt och en otrolig produktportfölj.

Lär känna oss på Teknikprodukter!

Lär känna oss på Teknikprodukter!

Idag träffar vi Per Alfredsson, Teknikprodukters VD. Per delar med sig av sin passion för att vara involverad i olika aspekter av företaget. Han pratar om hur han aktivt engagerar sig i försäljning, personalhantering och vårt viktiga hållbarhetsarbete. Hans breda kompetens och engagemang är en stor del av vad som driver Teknikprodukter framåt.

Möt västra Sveriges nya försäljningsstjärna

Möt västra Sveriges nya försäljningsstjärna

Låt oss välkomna Jim Olsson, vårt senaste tillskott inom försäljning hos Teknikprodukter. I dagens personalpresentation får du chansen att lära känna Jim lite bättre - vår nya säljare som kommer att fokusera på distrikt väst. Jim är en erfaren säljare med gedigen bakgrund inom produktionsbranschen. Det gör att han kommer tillföra ett stort värde för oss och våra kunder.

Utforska Teknikprodukter med Fredric!

Utforska Teknikprodukter med Fredric!

Upplev Teknikprodukter genom Fredric Tryggs ögon! I dagens personalpresentation får du chansen att lära känna Fredric, försäljningschef hos Teknikprodukter. En passionerad teamplayer med ett genuint intresse för försäljning och att hjälpa våra säljare att bli sitt allra bästa jag.