Gå direkt till innehåll
Intervju med vår partner PPE: Träffa Kim Harrison

Nyhet -

Intervju med vår partner PPE: Träffa Kim Harrison

I samband med att vi på Teknikprodukter firar 40 år i år, vill vi lyfta fram en av våra långvariga leverantörer och partners, PPE (Precision Polymer Engineering). I detta nyhetsbrev delar vi en spännande intervju med Kim Harrison från PPE. Kim berättar om sin roll, vad PPE gör, samarbetet med Teknikprodukter, deras högpresterande FFKM-material PERLAST, samt lite fun facts som inte så många vet om PPE.

Kim Harrison - En nyckelperson på PPE

Kim Harrison är en central figur på PPE, där hon arbetar som Channel Manager med en nära relation till oss på Teknikprodukter. Med en stor förståelse för branschen och ett intresse för innovation spelar hon en avgörande roll i vårt samarbete.

Vad är PPE?

PPE är en global aktör inom tillverkning av högpresterande tätningar. Med sitt breda sortiment av produkter, från standard O-ringar till skräddarsydda lösningar, har PPE blivit en pålitlig partner för många industrier världen över.

Samarbetet mellan Teknikprodukter och PPE

Vårt samarbete med PPE har möjliggjort för oss att erbjuda våra kunder de bästa produkterna på marknaden. Genom att kombinera vår tekniska expertis med PPEs innovativa material och tillverkningsprocesser, har vi kunnat leverera lösningar som överträffar förväntningarna.

PERLAST– Ett högpresterande FFKM-material

En av PPE:s mest imponerande produktserier är PERLAST, deras högpresterande FFKM-material. PERLAST är känt för sin exceptionella kemikaliebeständighet och temperaturtålighet, vilket gör det idealiskt för krävande applikationer inom exempelvis processindustri, livsmedelsproduktion och medicinteknik.

Vill du veta mer om PPE och deras produkter? Klicka härför att se intervjun med Kim Harrison och få en djupare inblick i deras verksamhet.

Vi hoppas att du finner intervjun intressant och lärorik. Har du frågor eller vill veta mer om våra produkter och samarbetet med PPE, tveka inte att kontakta oss!

Ämnen

Regioner

Kontakter

Per Alfredsson

Per Alfredsson

Presskontakt VD & Försäljningschef Försäljning & Marknad 031-742 53 08